Mijn winkelwagen

Sluiten

Over MM

Robert (Laren NH) en Paul (Lansingerland ZH) hebben elkaar leren kennen via Marktplaats en delen een gezamenlijke interesse: het speuren naar leuke, robuuste en vooral roestige artikelen die mooi tot hun recht komen in een stoere mancave.

In eerste instantie had Robert een markante tafel voor Paul gemaakt, maar iedere keer werden de wildste ideeën en plannen gedeeld. Al snel kwam er een eerste gezamenlijk inkoop bij een schuurverkoop in Elspeet en werd er flink ingeslagen. En wat moet je doen als je veel inkoopt….verkopen! Het was nog niet direct het plan om een website hiervoor in te richten, maar je hebt maar beperkte opslag dus na een paar uurtjes tikken en klikken: Mancave Mantique was geboren!

Robert is de creatieveling die van alles uit niets kan maken. Hij combineert de verschillende items tot een tafel, lamp, kast of andere artikelen die in een stoere mancave kunnen staan. Vooral veel raketten… 

Paul speurt en koopt de bijzondere artikelen die vaak ‘as-is’ al mooi staan in een mancave en dan vooral gericht op auto’s, motorfietsen en garages. Motorblokken, emaille reclameborden, kasten, pompen etc. Paul was ook initiatiefnemer van CafeRacerCult.

Gezamenlijk is er genoeg creativiteit en aanbod om ook jouw mancave uniek te maken met echte originele vintage artikelen.