Mijn winkelwagen

Sluiten

MM Auctions

MM LIVE! Auctions
Ben je altijd op zoek naar stoere items, unieke designs en leuke collectibles? En vind je de dynamiek van een veiling spannend? Kom dan kijken bij de MM LIVE! Auctions van Mancave Mantique. Eens in de twee maanden hosten wij op Facebook via een livestream een online veiling. Per opbod verkopen wij dan items aan de aanwezige bieders. En daar kan van alles tussen zitten, zoals emaille reclameborden, lampen, speelgoed, meubels, etc.

Ook een keer meedoen? Ga dan naar onze pagina Mancave Mantique en word lid van de groep MM LIVE! Auctions. En hou de evenementenkalender in de gaten voor de volgende veilingdatum.

BVA Veilingen
Vier keer per jaar organiseren wij met onze partner BVA Auctions, een veiling op hun platform. Het aanbod variert van kleine hebbedingen tot meubels en decoratiestukken. Onze veilingen zijn herkenbaar aan de MM in de titel van de veiling. De geveilde items worden of naar de kopers verzonden, of ze moeten worden opgehaald in Vintage Friends in Amersfoort. Weten wanneer en wat we veilen? Kijk dan regelmatig op de site van BVA Auctions, of volg ons op Instagram.