Mijn winkelwagen

Sluiten

MM Auctions

MM LIVE! Auctions
Ben je altijd op zoek naar stoere items, unieke designs en leuke collectibles? En vind je de dynamiek van een veiling spannend? Kom dan kijken bij de MM LIVE! Auctions van Mancave Mantique. Eens in de twee maanden hosten wij op Facebook via een livestream een online veiling. Per opbod verkopen wij dan items aan de aanwezige bieders. En daar kan van alles tussen zitten, zoals emaille reclameborden, lampen, speelgoed, meubels, etc.

Ook een keer meedoen? Ga dan naar onze pagina Mancave Mantique en word lid van de groep MM LIVE! Auctions. En hou de evenementenkalender in de gaten voor de volgende veilingdatum.

MM TIMED! Auctions
Geen tijd om de MM LIVE! Auctions bij te wonen en gewoon in je eigen tijd willen kijken en bieden? Via de MM TIMED! Auctions kan dat. Net zo makkelijk als bij Catawiki, maar zonder de hoge commissie. Wij hebben altijd een paar leuke items in de veiling op deze pagina. Bied mee en wie weet scoor je iets leuks. De reserveprijzen zijn gelijk aan het gevraagde startbod op een kavel. Bieden is kopen! (sinds de tweede veiling) Afhandeling gaat gewoon via de webshop, dus hoe makkelijk wil je het hebben? Iedere week veilen we weer nieuwe items, dus neem regelmatig hieronder even een kijkje!

 

Regels voor de veilingen:

  • gewonnen veilingen worden binnen 1 week betaald
  • ophalen, verzending of bezorging zal binnen 1 week worden afgesproken
  • alle kavels hebben reserveprijzen die gelijk zijn aan de startbiedingen zoals aangegeven bij het kavel. Bieden is kopen.
  • niet gewonnen kavels kunnen nogmaals aangeboden worden in een volgende veiling. Anders worden ze weer teruggeplaatst in de webshop.